AкцииПравила:
1. Купи 4 зимски гуми Goodyear , Dunlop или Fulda во 17“ и повеќе инчи во Вулко сервисите во периодот од 1-31.11.2017 односно до продажба на залихите.
2. Добиј Вулко ќебе веднаш во сервисот.