Како да го добиете пакетот за помош на патот Vozzi?

1.

Посетете ја вашата локална услуга на Вуко.

2.

купи комплет од четири goodyear или dunlop гуми од 16 инчи и погоре, вклучувајќи монтирање и добивање на Vozzi картичка од дилерот.

3.

Преземете ја апликацијата VOZZI и активирајте ја картичката со внесување на бројот на картичката или скенирање QR код во апликацијата VOZZI. Вашиот пакет е активен во рок од 24 часа.
 

Што вклучува пакетот за помош на Vozzi патот?

 

Апликацијата VOZZI е изградена за брза и безбедна помош на патот. Еве што добивате:

 

  • Еден бесплатeн шлеп до 80 км,
  • бесплатноизлегување на механичар , ако е можно (замена на празна гума, брзо полнење на празна батерија ),
  • Покривање на трошок за нова гума до 100 евра (еднократно).

Услугата помош на патот ги опфаќа земјите Србија, Северна Македонија и Босна Херцеговина.

Запомнете да ја активирате вашата картичка во апликацијата VOZZI во рок од 60 дена од датумот на купување. Пакетот за помош на патот важи во следните 12 месеци.

Повеќе детали во правила и услови

Како да ја користите апликацијата VOZZI кога е потребно?

Во случај на потреба , одете во апликација VOZZI и побарајте помош - апликацијата ќе го најде најблискиот партнер кој ќе ви помогне. Ќе го добиете името и телефонскиот број во случај да треба да го контактирате, како и времето на чекање додека не стигне до вас. App Vozzi пресметува растојание, време и цена на услугата и обезбедува безбедни начини на плаќање.Едноставно !

Дали имате какви било прашања или ви треба помош?

Пребарај за Vulco партнери

Вулко, локални експерти за гуми и сервисирање на автомобили.

 

Вулко е франшизна мрежа со повеќе од 20 сервиси низ цела Македонија.

 

Вулко експертите му пристапуваат на секој клиент поединечно за да осигурат дека сите потреби на клиентите се исполнети.

 

Гуми

Дали ви требаат нови гуми? Посетете го нашиот најблиѕок Вулко сервис и изберете вистински гуми за вас и за вашиот автомобил и да ги монтирате на самото место. Дали ви треба само сезонска промена? Нема проблем, Вулко е тука за вас.

 

Автомобилски услуги

Дали вашиот автомобил треба да се поправи? Квалификувани експерти во Вулко мрежата брзо ја дијагностицираат грешката и предлагаат оптимално решение. Сите сервисни работи нема да започнат додека проблемот не е дијагностициран и вашата согласност за вршење на услугата е примена.

 

Дали ви треба совет?

Не сте сигурен кои гуми да ги изберете или кои поправки се потребни на вашето возило? Експертите од Вулко ќе бидат среќни да ви помогнат. Посетете ја најблиската Вулко локација или контактирајте ги директно.